KONTAKT

FOLLOW MY DREAMS?

I AM NOT A FOLLOWER, MY DREAMS ARE FOLLOWING ME!

STAY IN TOUCH


Trude Helén Hole

Forfatter, foredragsholder, modell og blogger.


Adr: Rasmus Mortensens vei 28, 1387 Asker

Studio: Dikemarksveien 33, 1385 Asker


Telefon: +47 906 46 040

Email: trude@newspirit.no


Blog: Trude Helén Hole

Shop: Feather Book Shop

Company: New Spirit Communication

 
 
 
 
 

BØKER OG FEATHER BOOKS PUBLISHING

Trude Helén Hole er forfatter med eget forlag. Hole er mest kjent for sine humoristiske bøker, men skriver også dokumentarer og er i tillegg bok, film og vinanmelder. En god latter forlenger livet, sies det, så om du ikke har lest noe av Hole før - bør du begynne med det nå. Holes bøker blir like godt mottatt av menn som av kvinner. Les mer her.


Feather Books Publishing. Hole er journalist og redaktør, og har vært bokanmelder i over 15 år. Med 12 utgivelser og to nye rett rundt hjørnet, satser hun nå for fullt og vil gjerne hjelpe flere. Hole har derfor startet Feather Books, et forlag som på sikt skal satse der våre sendrektige og tunggrodde gamle forlag ikke våger - fortløpende og i all hovedsak på nett med nye friske forfattere. En del forfattere finner dere på bloggen og en del finner dere også på FeatherBook.no.

FOREDRAG OG VINKURS

FOREDRAG

Trude Helén Hole har vært trener og leder i 15 år innen topp- og breddeidrett, og har arbeidet som leder i flere bedrifter i over 13 år. På bakgrunn av dette, samt hennes virke som forfatter og hennes mange artikler om ledelse og selvutvikling, holder hun morsomme, motiverende og reflekterte foredrag. 


I Protestfestivalen 2013 -  deltok følgende talere:  Gunnar Stålsett, Hallgrim Berg, Per Fugelli, Esben Esther P. Benestad, Stephen M. Kaumba og Trude Helén Hole. Per Ståle Lønning introduserte Hole på følgende vis: "Forfatter, modell, blogger og kjent som den tøffeste og frekkeste i klassen. Hole er en visjonær, en moderne McCloud med klar tale. Menn både elsker og frykter henne. Ta vel i mot Trude Helén Hole."


VINKURS

Hole som er utdannet sommelier, har drevet vinimport i 6 år og vært vinskribent i over 14 år for forskjellige medier. Hole produserte Norges første vinprogram på tv og har holdt en rekke vinkurs over hele landet hvor vinsnobber er bannlyst. Hole har nå grunnet mange forespørsler valgt å holde vinkurs igjen, men nå med ny vri: - Vinkursene ser du på video i egen stue når du har tid og lyst! Les mer her.


Alle som kjøper vinkurs får kompendiumet På Druen gratis tilsendt på mail. Les mer her.

MODELL

Trude Helén Hole er tidligere finalist i Årets fotofjes og Miss Univers og har jobbet som modell i inn og utland i en årrekke. Hole har også spilt i flere tv serier og norske filmer. Hole er rimelig flink bak kameraet også, om du foretrekker det. Bilder tatt av Hole finner du her.


Vil du bruke Hole som modell? "Jeg liker full pakke, dvs at jeg står for det kreative, hår og make-up - dette selvsagt i tråd med dine ønsker. Overstyling og overretusjerte bilder er ikke min stil. Jeg foretrekker rockenroll og vind i håret. Men om du ønsker det annerledes og betaler godt nok, anything is possible." Bilder finner du her.


BLOGG

Holes blogg er trudehelenhole.no Hole befinner seg ofte på topp 20 listen i Norge. Kjøp Holes bloggkompendiumet her.


Ønsker du å profilere deg og/eller dine produkter og tjenester på Holes blogg - ta kontakt.