Jeg er forfatter med eget forlag Feather Books Publishing. Jeg er mest kjent for mine humoristiske bøker, men skriver også dokumentarer og er i tillegg bok, film og vinanmelder. En god latter forlenger livet, sies det, så om du ikke har lest noe av meg før - bør du begynne med det nå. Jeg vil også nevne at mine bøker blir like godt mottatt av menn som av kvinner. Les mer her.

MODELL

FOLLOW MY DREAMS?

I AM NOT A FOLLOWER, MY DREAMS ARE FOLLOWING ME

STAY IN TOUCH

 

Trude Helén Hole

Forfatter, foredragsholder, modell og blogger.

 

 

Post: Oppsjølia 30b, 1385 Asker, Norway

Office/studio: Dikemarksveien 33, 1385 Asker

 

Telefon: +47 906 46 040

Email: trude@newspirit.no

 

Blogg: Trude Helén Hole

Bokbutikk: Feather Book Shop

Firma: New Spirit Communication

 

 
 
 
 

TRUDE HELEN HOLE

FORFATTER - FORLEGGER - FOREDRAGSHOLDER - VINKURS - MODELL - BLOGGER

MINE BØKER

FOREDRAG OG VINKURS

FOREDRAG

I Protestfestivalen 2013 - deltok følgende talere: Gunnar Stålsett, Hallgrim Berg, Per Fugelli, Esben Esther P. Benestad, Stephen M. Kaumba og Trude Helén Hole. Per Ståle Lønning introduserte Hole på følgende vis: "Forfatter, modell, blogger og kjent som den tøffeste og frekkeste i klassen. Hole er en visjonær, en moderne McCloud med klar tale. Menn både elsker og frykter henne. Ta vel i mot…" Les mer her.

 

VINKURS

Hole har også vært vinskribent i over 14 år for forskjellige medier og holdt en rekke vinkurs over hele landet hvor vinsnobber er bannlyst - hun har nå grunnet mange forespørsler valgt å holde vinkurs igjen, men nå med ny vri: Vinkursene ser du på video når du har tid og lyst!

 

Du kan altså sitte hjemme i egen stue med venner og vinklubber, eller alene om du foretrekker det - og lære om vin via alle skjermer inkludert TV. Alle som kjøper vinkurs får kompendiumet På Druen gratis tilsendt på mail. Les mer her.

Trude Helén Hole er tidligere finalist i Årets fotofjes og Miss Univers og har jobbet som modell i inn og utland i en årrekke. Hole har også spilt i flere tv serier og norske filmer. Hun er rimelig flink bak kameraet også, om du foretrekker det. Bilder tatt av Hole finner du her.

 

VIL DU BRUKE HOLE SOM MODELL? "Jeg liker full pakke, dvs at jeg står for det kreative, hår og make-up - dette selvsagt i tråd med dine ønsker. Overstyling og overretusjerte bilder er ikke min stil. Jeg foretrekker rockenroll og vind i håret. Men om du ønsker det annerledes og betaler godt nok, anything is possible." Bilder finner du her.

 

BLOGG

Bloggen min er trudehelenhole.no og jeg befinner meg når jeg blogger ofte på topp 20 listen i Norge med rundt 10-15.000 lesere per dag, dette til tross for at jeg er en selvstendig blogger som ikke tilhører hverken mediehus eller bloggsamfunn. Pga. stor etterspørsel om jeg kan holde bloggkurs, har jeg nå laget et lettfattelig og enkelt blogg kompendium, rikt illustrert med bilder og tips. Les mer her.

 

Ønsker du å profilere deg og/eller dine produkter og tjenester på bloggen min - ta kontakt.