Kontakt

Jeg er forfatter med eget forlag. Jeg er mest kjent for mine humoristiske bøker, men skriver også dokumentarer og er i tillegg bok, film og vinanmelder. En god latter forlenger livet, sies det, så om du ikke har lest noe av meg før - bør du begynne med det nå. Jeg vil også nevne at mine bøker blir like godt mottatt av menn som av kvinner. Les mer her.


Jeg vil gjerne hjelpe andre, og startet derfor Feather Books Publishing. Jeg er journalist og redaktør, og har vært bokanmelder i over 15 år. Med 11 utgivelser og to nye rett rundt hjørnet, satser jeg nå for fullt og vil gjerne hjelpe flere. Jeg har derfor startet Feather Books, et forlag som på sikt skal satse der våre sendrektige og tunggrodde gamle forlag ikke våger - fortløpende og i all hovedsak på nett med nye friske forfattere. En del forfattere finner dere på bloggen og en del finner dere også på FeatherBook.no.

MODELL

FOLLOW MY DREAMS?

I AM NOT A FOLLOWER, MY DREAMS ARE FOLLOWING ME

STAY IN TOUCH


Trude Helén Hole

Forfatter, foredragsholder, modell og blogger.Post: Oppsjølia 30b, 1385 Asker, Norway

Office/studio: Dikemarksveien 33, 1385 Asker


Telefon: +47 906 46 040

Email: trude@newspirit.no


Blogg: Trude Helén Hole

Bokbutikk: Feather Book Shop

Firma: New Spirit Communication


 
 
 
 

MINE BØKER OG FEATHER BOOKS PUBLISHING

FOREDRAG OG VINKURS

FOREDRAG

 Hole har  vært trener og leder i 15 år innen topp- og breddeidrett, og har arbeidet som leder i flere bedrifter i over 13 år. På bakgrunn av dette, samt hennes virke som forfatter  og hennes mange artikler om ledelse og selvutvikling, holder hun morsomme, motiverende og reflekterte foredrag. 


I Protestfestivalen 2013 -  deltok følgende talere:  Gunnar Stålsett, Hallgrim Berg, Per Fugelli, Esben Esther P. Benestad, Stephen M. Kaumba og Trude Helén Hole. Per Ståle Lønning introduserte Hole på følgende vis: "Forfatter, modell, blogger og kjent som den tøffeste og frekkeste i klassen. Hole er en visjonær, en moderne McCloud med klar tale. Menn både elsker og frykter henne. Ta vel i mot Trude Helén Hole."


VINKURS

Hole som er utdannet sommelier, har drevet vinimport i 6 år og vært vinskribent i over 14 år for forskjellige medier. Hole produserte Norges første vinprogram på tv og har  holdt en rekke vinkurs over hele landet hvor vinsnobber er bannlyst - Hole har nå grunnet mange forespørsler valgt å holde vinkurs igjen, men nå med ny vri: Vinkursene ser du  hjemme  på video når du har tid og lyst! Les mer her.


Du kan altså sitte hjemme i egen stue med venner og vinklubber, eller alene om du foretrekker det - og lære om vin via alle skjermer inkludert TV.  Alle som kjøper vinkurs får kompendiumet På Druen gratis tilsendt på mail. Les mer her.

Trude Helén Hole er tidligere finalist i Årets fotofjes og Miss Univers og har jobbet som modell i inn og utland i  en årrekke. Hole har også spilt i flere tv serier og norske filmer. Hun er  rimelig flink   bak kameraet også, om du foretrekker det. Bilder tatt av Hole finner du her.

finner du her.


VIL DU BRUKE HOLE SOM MODELL? "Jeg liker full pakke, dvs at jeg står for det kreative, hår og make-up - dette selvsagt i tråd med dine ønsker. Overstyling og overretusjerte bilder er  ikke min stil. Jeg foretrekker rockenroll og vind i håret. Men om du ønsker det annerledes og betaler godt nok, anything is possible." Bilder finner du her.


BLOGG

Holes blogg er trudehelenhole.no Hole befinner seg ofte på topp 20 listen i Norge. Kjøp Holes bloggkompendiumet her.


Ønsker du å profilere deg og/eller dine produkter og tjenester på bloggen min - ta kontakt.